Mangalitza-grise dvs. Ungarske Uldgrise, er sjove at have for os, og har den vildeste spisekvalitet, De har noget af det skønneste, fedtmarmorerede, smagfulde svinekød i denne verden,  De bliver fodret med korn, ukrudt fra haven og alt det de selv kan finde i jorden. Du kan bestille dem i netbutikken om efteråret.

Vi fodrer vores får og lam med kløvergræs, hø, ensilage (mælkesyregæret græs), løvhø (tørrede grene med bark og blade, som får og lam elsker), en smule korn når fårene skal læmme og give die, og æblepulp om efteråret, når vi laver cider. De slagtes lokalt og hænger en uge, før de bliver skåret op til ferske lam, frossent lam, pølser, spegepølser, medister, Merguez,mv. Du kan bestille halve ferske lam og får til afhentning ca. en gang om måneden.  OBS Vær opmærksom på  At beløbet du betaler er et A contobeløb, vi ved jo ikke hvad de vejer før de er slagtet, Dvs at vi afregner endeligt når du afhenter dit kød.

Nyt er en luksuspakke med Kun en kølle, en bov og en halv ryg, til dem som ikke kan overskue et helt halvt lam. Et halvt lam er en kølle, en bov, ½ lammeryg, en ½ lammehals, et bryst med slag,  indmad og  suppeben. Det kan være i en almindelig køleskabsfryser. Halve ferske lam koster 95 kr. pr. kg. Halve ferske unge får koster 70.- pr kg, Luksuspakken koster 135.- pr kg.

Lammespegepølser kan bestilles i netbutikken, når vi har dem, og dem sender vi gerne med posten. Hvis du vil vove pelsen, kan du bestille et ferskt, halvt uparteret ungt får, som er en meget billig måde at få noget virkeligt velsmagende mørkt, krydret økologisk kød i fryseren på, og det smager ikke af uldvante.

Eller: Man kan også købe det skønneste, møre lam og ungt får i gårdbutikken, hvor vi har det på frost finparteret dvs. køller, koteletter, hakkekød, indmad, bove, hals i skiver m.m. Merguez, frankfurtere og lammemedister kan købes frossent i gårdbutikken. Bestil i netbutikken her.