Porto og forsendelsespolitik

Når du bestiller, så husk at godkende os som afsender, ellers ender mine mails til dig i din spamboks.

Vi pakker og sender flere gange om ugen. I højsæsonen kan der dog gå længere tid før du modtager dine varer, i så fald giver vi besked på mail. I princippet har vi alt på lager, men det kan ske at noget bliver udsolgt, eller er i restordre. Vare refunderes hvis de ikke er hjemme på afsendelsestidspunktet.
Vi tillader os når det er muligt og rimeligt at erstatte helt og aldeles udsolgte frø med en sort der ligner meget, hvis det findes.
Der er sæsonbestemte varer i netbutikken som af hensyn til dig kan bestilles længe før leveringen, så du er sikker på at få dem. Her bliver vi nødt til at hæve betalingen inden den udløber, det samme gælder kurser og fersk kød. Da det ellers skaber bøvl for både dig og os.
Hvis du bestiller varer med lang leveringstid sammen med andre varer på samme ordre, f.eks. podekviste, sender vi dem når det sidste ankommer til os, eller er klar til forsendelse. Hvis du ønsker nogle varer før, så må du bestille dem på en separat ordre.
Hvis man KUN køber frø er porto og håndtering 32.- Uanset hvor mange man køber. Det samme gælder andre varer som lige er til at putte ned i en alm boblekuvert.
Andre varer som er større, eller kræver indpakning koster 70.- som pakke, eller 85.- for udbringning eller måske mere , hvis du bestiller mange tunge varer, i håndtering, og porto . Det favoriserer naturligvis kunder der køber flere ting. ‘Håndtering’ dækker over ordrebehandling, kundebesvarelser, pakning, pakkematerialer, og en fastansat medarbejder som pakker alle pakker så godt og grundigt at det er meget, meget sjældent at noget går i stykker i posten.
Kunder fra Norge og Sverige og det øvrige norden, og nogle gange resten af verden får at vide at varen kan afhentes, det er en systemfejl. De skal naturligvis ikke afhentes.
Her finder vi ud af hvad det t koster at sende varen, og giver dig besked på mail, så kan du indbetale portoen derefter.

man må indføre følgende til Norge:
Ingen kartofler- som kræver speciel tilladelse.
• inntil 3 kilo blomsterløk og blomsterknoller
• inntil 5 stk. potteplanter (stueplanter) fra europeiske lande
• inntil 50 porsjonspakninger med frø.
• Stiklinger og planter kræver særlige papirer – sundhedscertifikater- som vi ikke kan levere.
• Vi skriver ikke ‘gave på pakker til norge, for det er det jo ikke.