Så er frøsæsonen i fuld gang. Vi har 186 frø-nyheder

Fuglebjerggaard

Nordic Seeds

Nordens største udvalg af økologiske frø

Vi har primært hundredvis af økologiske frø, ingen GMO, ingen F1-hybrider, men masser af nøje udvalgte sunde, smukke og meget velsmagende grøntsagsfrø, krydderurtefrø, frø til sommerblomster, stauder m.m.m. Vi dyrker de fleste frø selv, og derfor er det ofte begrænset hvor mange vi kan næ at dyrke af hver, sæ v ær tidligt pÃ¥ den hvis du vil have noget særligt til din have.
Mange hundrede sorter økologiske frø til hele din have: Bl. a.

  • 150 sorter økologiske tomatfrø primært gamle sorter
  • 148 sorter økologiske chilifrø
  • Økologiske grøntsagsfrø
  • Økologiske krydderurtefrø
  • Frø af 48 sorter gamle duftende lathyrus/ærteblomster
  • Økologiske staudefrø
  • Økologiske sommerblomsterfrø
  • Høje ærter/Kæmpeærter mm.
  • 28 sorter grønkålsfrø

Vi har 385 gamle sorter – det største udvalg i Norden – af frø til gamle arvesorter grøntsager- også kaldet heirloom-grøntsager

Vi har specialiseret os i gamle sorter. De er gode til økologisk havebrug, de er beregnet til at dyrke uden kunstgødning og pesticider, de er robuste, og nemmere at dyrke, og har langt flere indholdsstoffer, som du har brug for end moderne sorter grøntsager. Alle de gode indholds stoffer giver en større, bredere og bedre smag. Af alle disse grunde har vi holdt ved dem, nogle af sorterne er fra 1600 tallet og 1700 tallet, alle har været dyrket og elsket i mange generationer. De gamle sorter er truede fra mange sider. Den nye frølov handler i bund og grund om, at de ikke kan patenteres og derfor ikke har de store frøfirmaers interesse. Dyrk dem i din have den bedste og dejligste måde at bevare dem på.

Planteskolen på nettet – Den spiselige have

Planteskolen er fuld af gamle sorter æbler, frugttræer, bærbuske, stauder, spiselige stauder, flerårige grøntsager, løgplanter, krydderurter, m.m.m. økologiske krydderurter, økologiske stauder, økologiske bærbuske, økologiske frugttræer, økologiske stiklinger, økologiske podekviste, økologiske Dahlia økologiske læggekartofler, engangs potter af kokosfiber, Potmaker, planteskilte, minidrivhuse, Jutesnor, tomatringe, frøposer, havetusch penne, og alt muligt andet herligt havehalløj.

Besøg netbutikken

Her kan du læser mere om en del af vores spændende frø